1 komponenten watergedragen lakken

Simpel, goed en snel

 • Wat is 1K
  Waterbased

 • Acrylaat- vinyl- alkyd- styreen- PUD deeltjes worden gedispergeerd in een waterig medium en geneutraliseerd door middel van een base/zuur. Er zijn verscheidene stabilisatie principes naargelang de toepassing en vereisten van de droge verffilm. Na verdamping van het water zullen deze deeltjes samenkomen en coaguleren d.m.v. een beperkte hoeveelheid solvent. Hierna vindt de filmvorming plaats. Het resultaat is veelal een duurzame afwerking. Simpel, ecologischer dan producten in solutie (solventgedragen) en snel. Bovendien gemakkelijk machinaal verwerkbaar, met recuperatie (ontbreken van een potlife)

Waarom onze 1K watergedragen coatings?

We weten wat we beleveren

 • Leveranciers

  We benaderen onze grondstofleveranciers zo correct mogelijk. Hierdoor krijgen we ook van hen waardevolle bijstand om u beter te informeren, geval per geval.

 • FLEXIBEL

  Door onze kleine bedrijfsstructuur kunnen we snel en zonder omwegen een gepaste oplossing aanbieden voor de meeste applicatie's.

 • DTC

  Directe technische communicatie. Geen tussenpersonen/verdeling betrokken vanaf het fabricageproces tot aan de verwerking.

 • OPVOLGING

  Bij maatwerk kan het zijn dat we de coating verder moeten bijstellen en samenspraak met de klant.

Contact

Contacteer ons


VAS COATINGS

Groenendijkstraat 199,
8450,Bredene, België

+32 (0) 478 20 26 78

VAS COATINGS Antwerpen

,
2275, Lille, België,

Maatwerk coatings

Voor specifieke projecten en technische vragen

sam@vasgro.be

Algemeen

Voor algemene vragen kan u hier terecht

info@vasgro.be

;